Over de wereld van de schoonheidsverkiezingen bestaan een hoop vooroordelen. Daarom vindt u op deze pagina de antwoorden op uw vragen: “De feiten van Mister International Netherlands ”?

Mister International Netherlands verkiezing kost veel geld?

Deelnemen aan een verkiezing is een investering in jezelf. Hier zitten enkele kosten aan verbonden. Zo betaal je voor iedere verkiezing in Nederland een fee. De fee van Mister International Netherlands  ligt relatief laag in vergelijking wat je terug kriijgt.Als je je ontwikkelt in het zoeken van je eigen sponsoren hoeft jouw deelname aan een verkiezing niet veel tot niks te kosten. Zie je deelname als een opleiding. Ook hiervoor betaal je lesgeld. Bij Mister International Netherlands  wordt je in feite opgeleid tot een Mister,Model of Acteur.Je leert competenties aan die je de rest van je leven kan gebruiken en ontwikkelt jezelf als persoon. Hier heb je je hele verdere leven profijt van.

Verkiezingen is doorgestoken kaart.

Nee.Bij Mister International Netherlands word je naast de finale avond (40%) beoordeeld op de traject (60% tijdens de trainingen oa motivatie,styling en inzet).


▪Om mee te doen moet je al model zijn?

Nee als je ambitie heb om model te worden ben jij bij ons op de juiste start.

Een model is iets anders dan een Mister. “Modellen verkopen een product, een Mister zichzelf”, werd ooit gezegd. Een Mister International Netherlands  is een jongeman die andere jongemannen kunnen inspireren en motiveren.En om de kneepjes van modellenwerk te leren krijg je (Catwalkles,fotoshoots,Socialmedia,acteerles,persoonlijke groei,).En bij ons bouw je een portfolio.

▪Kan iedereen meedoen wan Mister International Netherlands?

Ja natuurlijk 

Eisen:

18-30 jaar

Nederlands Nationaliteit 

Goed Lichaam

Nooit getrouwd

Gemotiveerd