Over de wereld van de schoonheidsverkiezingen bestaan een hoop vooroordelen. Daarom vindt u op deze pagina de antwoorden op uw vragen: “De feiten van Mister International Netherlands ”?

Kost Mister International Netherlands verkiezing geld?

Deelnemen aan een verkiezing is een investering in jezelf. Hier zitten enkele kosten aan verbonden. Zo betaal je voor iedere verkiezing in Nederland een fee. De fee van Mister International Netherlands ligt relatief laag in vergelijking wat je terug krijgt.Als je je ontwikkelt in het zoeken van je eigen sponsoren hoeft jouw deelname aan een verkiezing niet veel tot niks te kosten. Zie je deelname als een opleiding. Ook hiervoor betaal je lesgeld. Bij Mister International Netherlands wordt je in feite opgeleid tot een Mister,Model of Acteur.Je leert competenties aan die je de rest van je leven kan gebruiken en ontwikkelt jezelf als persoon. Hier heb je je hele verdere leven profijt van.

Verkiezingen is doorgestoken kaart.

Nee.Bij Mister International Netherlands word je naast de finale avond (40%) beoordeeld op de traject (60% tijdens de trainingen oa motivatie,styling en inzet).


▪Om mee te doen moet je al model zijn?

Nee als je ambitie heb om model te worden ben jij bij ons op de juiste start.

Een model is iets anders dan een Mister. “Modellen verkopen een product, een Mister zichzelf”, werd ooit gezegd. Een Mister International Netherlands  is een jongeman die andere jongemannen kunnen inspireren en motiveren.En om de kneepjes van modellenwerk te leren krijg je (Catwalkles,fotoshoots,Socialmedia,acteerles,persoonlijke groei,).En bij ons bouw je een portfolio.

▪Kan iedereen meedoen wan Mister International Netherlands?

Ja natuurlijk 

Eisen:

18-29 jaar

Nederlands Nationaliteit 

Goed Lichaam

Nooit getrouwd

Gemotiveerd 

▪Zijn jullie een modellenbureau?

Nee wij zijn een verkiezing maar tijdens ons traject krijg je alle in en outs van de modellenwerk maar na de traject  kan je wel beginnen met modellenwerk. 

Waarom de naam Mister Senior Netherlands ?

Mensen denk snel Senior is 55 plussers maar in de verkiezing wereld als man ben je een Senior met 31 jaar en ouder.

Voorbeeld bij de dames 27 jaar en ouder is een MRS.

Wat zijn de eisen voor Mister Senior Netherlands?

31 jaar en ouder